MARIKA DUBREHED

"Jag har valt att utbilda mig till T L regression terapeut för att hjälpa människor att finna balans i sina liv. När vi styrs av rädslor som inte står i paritet med de händelser som vi möter så skapas obalans."

Jag älskar skönhet, allt som är vackert. Den är och har stor betydelse för upprätthållandet av livsglädjen. När solstrålar letar sig ner genom grenarna i en glänta. En nystruken linneduk, ett vackert dukat bord där jag tillsammans med mina nära och kära äter gott, gärna tre rätters eller så delar vi en kanna gott te. Samtalar om viktiga ting och om våra olika erfarenheter. En medmänniskas utstrålning när hon känner sig lycklig och nöjd. Och skratten, de som fyller min kropp med sprudlande glädje, massor av ny energi och läkning. 

Jag har valt att utbilda mig till T L regression terapeut för att hjälpa människor att finna balans i sina liv. När vi styrs av rädslor som inte står i paritet med de händelser som vi möter så skapas obalans. Att kunna frigöra sig från de känslor och beteenden som vi inte vet var de kommer ifrån till exempel, en person som känner motstånd inför vatten kan visa sig ha drunknat i ett tidigare liv. En människa som undviker ansvar kan ha misslyckats i tidigare liv när hen haft stort ansvar. 

Jag arbetar med tidigare-liv-regressioner, som medial vägledare och med att kanalisera böcker som transmedium. Dessa olika områden går in i varandra och jag använder även mina erfarenheter som alkohol och drog behandlare med inriktning på medberoende i alla dess former.

Att vara trans-medial innebär att olika energier talar genom mig. För mig innebär det att jag befinner mig i ett meditativt tillstånd, en form av trans. Jag ger mitt medgivande för andliga vägledare att kommunicera direkt genom mig. Jag lämnar inte min kropp eller tas ej heller över av en annan energi. Man kan förenklat förklara det så att mina energi trådar blandas med den energi, de energitrådar som kommunicerar genom mig. 

För nitton år sedan bad jag vid en djup meditation att få vara en länk mellan människor och det vi kallar för den andra sidan. Detta har i perioder gjort mig sårbar men samtidigt ger det mig en möjlighet att idag arbeta med att hjälpa människor och att upplysa om den andliga delen av livet. Att det finns mer än det vi ser. Att sprida kunskap om vårt gemensamma ansvar och egna ledarskap. 

Jag vill minska människors rädslor. Hjälpa dem att öka förståelsen för sig själva och att inspirera dem att be om hjälp. Visa dem att det finns något mer, att hjälpen finns runt omkring oss om vi har modet att be om det. 

Den första gång som jag mötte något övernaturligt så var jag fem år.  Det var kväll och min mamma skulle natta mig. Då såg jag en lång, hög och oerhört vacker ljus varelse som lyste upp hela rummet. Jag visste att det var en ängel. Det ljus som utstrålades är svårt att beskriva. Det finns inte här på jorden. Samtidigt så fylldes jag av en euforisk känsla, ljus, glädje och kärlek och jag frågade min mamma om hon såg vem som kommit och hälsat på? Hon såg inget men trodde mig. Sen den dagen så går denna vackra ängel vid min sida. 

Jag känner de änglar och vägledare som går bredvid människor. Då jag arbetar med T L regressioner tar jag alltid hjälp både av mina egna andliga vägledare och de guider som går bredvid den person jag leder  in i en TL regression eller medial vägledning.

Hoppas att du blivit nyfiken och jag svarar gärna på dina frågor. Du finner ett frågeformulär under kontakt som du enkelt skickar med ett knapptryck. Vill du boka en TL regression så fyller du i samma formulär. 

Hur går en TL regression till?

Close Menu